Parametry rozhodování při nákupu Apple IOT řešení - Šuran, Martin; Vondra, Zdeněk; Gála, Libor, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2024)
Diplomová práce se zabývá rozhodovacími procesy spojenými s nákupem a implementací řešení Apple v oblasti internetu věcí (IoT) v českém kontextu. Práce prozkoumává, jaký vliv má značka Apple na rozhodování spotřebitelů v oblasti chytrých domácností, a srovnává jej s konkurenčními technologiemi. Hlavním cílem je analyzování faktorů, které ovlivňují uživatele při volbě mezi Apple a jinými poskytovateli IoT řešení. Tato analýza je podpořena výzkumem, který hodnotí vnímání a přijetí technologií Apple IoT v domácnostech. Přestože Apple nabízí integraci a zabezpečení, cena a do jisté míry omezená kompatibilita s produkty jiných značek mohou spotřebitele odrazovat. Práce navrhuje strategie pro zvýšení povědomí o výhodách Apple IoT řešení a zlepšení jeho tržního přijetí v České republice.
Vedoucí práce: Zdeněk Vondra
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková informatika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses