Sociální fotografie : o fotografii a sociálních médiích - Jurgenson, Nathan, 1982- (Studia nových medií (Karolinum), 2022)
Publikace zkoumá fenomén sociální fotografie jako nového způsobu vizuální komunikace v éře sociálních médií. Autor analyzuje, jak sdílení fotografií formuje identitu, paměť i společenské vztahy v digitálním prostoru.