Sociální fotografie : o fotografii a sociálních médiích - Jurgenson, Nathan, 1982-; Charvát, Martin, 1989- (Praha : Univerzita Karlova, nakladatelství Karolinum, 2022)
Publikace zkoumá fenomén sociální fotografie jako nového způsobu vizuální komunikace v éře sociálních médií. Autor analyzuje, jak sdílení fotografií formuje identitu, paměť i společenské vztahy v digitálním prostoru.
Obsahuje bibliografické odkazy
Keywords: fotografování; fotografie; sociální média; internetové sociální sítě; osobní prezentace; dokumentární fotografie; sociální fotografie; studie; photography; social media; Internet social networks; self-presentation; documentary photography; studies