Majetkové dispozice státu optikou práva státních podpor EU – privatizace, restituce, kompenzace - Pohl, Michal (2022)
Práce se zabývá unijními aspekty majetkových dispozic státu - privatizací a církevních restitucí. Zkoumá interakci unijních a vnitrostátních předpisů v této oblasti. Práce rovněž zahrnuje dvě případové studie, v rámci nichž jsou zkoumány postupy vnitrostátních a unijních orgánů, pokud jde o privatizace a majetkové vyrovnání s církvemi.