Majetkové dispozice státu optikou práva státních podpor EU – privatizace, restituce, kompenzace - Pohl, Michal; Grmelová, Nicole, 1975-; Gongol, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Práce se zabývá unijními aspekty majetkových dispozic státu - privatizací a církevních restitucí. Zkoumá interakci unijních a vnitrostátních předpisů v této oblasti. Práce rovněž zahrnuje dvě případové studie, v rámci nichž jsou zkoumány postupy vnitrostátních a unijních orgánů, pokud jde o privatizace a majetkové vyrovnání s církvemi.
Vedoucí práce: Nicole Grmelová
Disertační práce (Ph.D.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: obchodní a mezinárodní hospodářské právo [obor disert. práce]; disertace; dissertations