Paneurópsky osobný dôchodkový produkt (PEPP) - Falatová, Dominika; Daňhel, Jaroslav, 1943-2025; Vyletelka, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Starobný dôchodok je téma, ktorá zasahuje do života každého občana. Diplomová práca je zameraná na rozbor a analýzu Paneurópskeho osobného dôchodkového produktu. Práca analyzuje demografický vývoj obyvateľstva, ktorý momentálne vo veľkom bojuje so starnutím obyvateľov, hlavne v Európe, čo má dopad na penzijné produkty. Zameriava sa na dôchodkový systém v Českej republike a zároveň poukazuje na trendy iných dôchodkových systémov v Európe. Za hlavný cieľ práce sa považuje predstavenie nového produktu PEPP v rámci Českej republiky, ale aj v iných členských krajinách Európskej únie.
Vedoucí práce: Jaroslav Daňhel
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses