Analýza hospodaření politických stran a politických hnutí v letech 2017 - 2021 - Bačík, Josef; Jošt, Marek; Müllerová, Libuše, 1945-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Tématem této bakalářské práce je analýza hospodaření nejvýznamnějších českých politických stran a hnutí v letech 2017-2021. Teoretická část se zabývá vymezením neziskového sektoru a politických stran a hnutí, právním rámcem vzniku, fungování a zániku politických stran a hnutí, a nakonec specifiky jejich financování, účetnictví a výkaznictví. Praktická část se pak zabývá samotnou analýzou zaměřenou na hospodaření, strukturu výnosů a nákladů, zadluženost a likviditu.
Vedoucí práce: Marek Jošt
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses