Jazyková vybavenost učitelů ZŠ a SŠ v Českých Budějovicích - Ševečková, Tereza; Polívková, Jana; Bartošová Vrbová, Marta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2023)
Cílem bakalářské práce bylo porovnat jazykovou vybavenost učitelů na základ-ních a středních školách v Českých Budějovicích. Teoretická část sumarizuje historii výuky cizích jazyků a jednotlivé metody, které lze ve výuce cizích jazyků použít. Dále je v teoretické části zahrnuto pregraduální a postgraduální vzdělá-vání učitelů cizích jazyků a rovněž management ve školách, tj. school a classro-om management. V praktické části jsou obsaženy výsledky kvantitativního vý-zkumu, který byl proveden na vybraných základních a středních školách v Českých Budějovicích. Na základě analýzy dat jsou v této části prezentovány výsledky dotazníkového šetření a jsou navrhována možná řešení. Závěr shrnuje dosažené výsledky a navrhuje témata k dalšímu zkoumání.
Vedoucí práce: Jana Polívková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses