Porovnání úvěrů na bydlení - Klymenko, Yehor; Kielar, Petr, 1965-; Palán, Luděk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Bakalářská práce je zaměřena na porovnáni úvěrů na bydlení zajištěných zástavním právem k nemovitosti. Práce je rozdělena na dvě části: teoretickou a praktickou. Teoretická část vysvětluje teoretickou základnu hypotečních úvěrů a stavebního spoření, popisuje jejích vývoj v České republice. Praktická část je věnována stanovení metodiky porovnání úvěrů a samotné analýze. Přičemž analýza se skládá ze dvou části. Její první část obsahuje předběžné zkoumání českého trhu hypotečních úvěru a stavebního spoření. Druhá část analýzy je věnována porovnání 6 vybraných nabídek bank a stavebních spořitelen.
Vedoucí práce: Petr Kielar
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses