Dopady opatření proti šíření koronaviru na centra měst - Eliášová, Simona; Musil, Martin, 1976-; Krbová, Jana, 1962-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2023)
Diplomová práce se zabývá zjištěním, jaké dopady měla opatření nařízená proti šíření onemocnění Covid-19 na centra čtyř vybraných měst. Ke zjištění je proveden terénní výzkum přímo na náměstích a porovnání struktury provozoven před vypuknutím pandemie se stavem v únoru 2023. Dále jsou provedeny rozhovory s lidmi, kteří vybraná města dobře znají a se zástupci vybraných měst. Sledován je také vývoj sald rozpočtů vybraných měst před pandemií Covid-19 a během ní. Na závěr jsou zjištění shrnuta a na základě dosažených výsledků a příkladů dobré praxe navržena opatření pro samosprávy, jak snížit negativní dopady opatření.
Vedoucí práce: Martin Musil
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses