Spotřební chování profesionálních vojáků na trhu s potravinami - Řezanina, David (2023)
Diplomová práce pojednává o spotřebním chování profesionálních vojáků na trhu s potravinami. V teoretické části práce jsou uvedeny základní pilíře spotřebního chování, hodnocené dle modelů, faktorů či kupního rozhodovacího procesu. Cílem praktické části práce je provést kvalitativní a kvantitativní výzkum. Kvalitativní šetření je realizován pomocí polostrukturovaných individuálních rozhovorů. V kvantitativním výzkumu je použita technika dotazníkovým šetřením, a to ve formě jak elektronické, tak tištěné. V závěru práce bude provedeno hodnocení nákupního chování a statistické hodnocení vyslovených hypotéz a jejich věrohodnost v závislosti na parametrech získaných z dotazníků.