Spotřební chování profesionálních vojáků na trhu s potravinami - Řezanina, David; Bartošová, Jitka; Přibyl, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2023)
Diplomová práce pojednává o spotřebním chování profesionálních vojáků na trhu s potravinami. V teoretické části práce jsou uvedeny základní pilíře spotřebního chování, hodnocené dle modelů, faktorů či kupního rozhodovacího procesu. Cílem praktické části práce je provést kvalitativní a kvantitativní výzkum. Kvalitativní šetření je realizován pomocí polostrukturovaných individuálních rozhovorů. V kvantitativním výzkumu je použita technika dotazníkovým šetřením, a to ve formě jak elektronické, tak tištěné. V závěru práce bude provedeno hodnocení nákupního chování a statistické hodnocení vyslovených hypotéz a jejich věrohodnost v závislosti na parametrech získaných z dotazníků.
Vedoucí práce: Jitka Bartošová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses