Space management : Role prostorových faktorů v nákupním chování zákazníků - Hamerová, Tereza; Šimůnková, Klára; Šimůnek, Michal, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2023)
Tato bakalářská práce se zabývá vlivem a rolí prostoru v nákupním chování spotřebitele. Klade si za cíl analyzovat roli prostorových faktorů kamenných prodejen v nákupním chování zákazníků a následně rozdělit tyto faktory dle vnímání ze strany zákazníka. Ve své teoretické části představuje zkoumaný fenomén prostorovosti v širších i v užších souvislostech, tedy v kontextu kamenné prodejny. Na základě literární rešerše prezentuje state of the art dané oblasti, včetně příkladů dosavadních výzkumů, a definuje výzkumné otázky. V praktické části představuje a obhajuje kvalitativní výzkumnou metodu, kterou reprezentují hloubkové rozhovory a pozorování. Dále prezentuje výsledky výzkumu, provádí jejich analýzu a interpretaci, zodpovídá výzkumné otázky a nabízí podněty k další diskusi.
Vedoucí práce: Klára Šimůnková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses