Úspěšnost reorganizace obchodní společnosti při jejím úpadku - Veberová, Jana (2023)
Bakalářská práce se zabývá problematikou reorganizace obchodní společnosti v České republice. Cílem práce je zjistit úspěšnost reorganizace obchodní společnosti v případě jejího úpadku nebo hrozícího úpadku. Hlavním záměrem práce je vyhodnocení dosavadních zkušeností s tímto institutem. Praktická část má na základě shrnutí všech insolvenčních řízení, v rámci kterých byly zúčastněné subjekty motivovány k využití procesu reorganizace, podat jasný přehled o tomto způsobu řešení úpadu obchodní společnosti.