Úspěšnost reorganizace obchodní společnosti při jejím úpadku - Veberová, Jana; Hanousek, Vladimír; Šimáček, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2023)
Bakalářská práce se zabývá problematikou reorganizace obchodní společnosti v České republice. Cílem práce je zjistit úspěšnost reorganizace obchodní společnosti v případě jejího úpadku nebo hrozícího úpadku. Hlavním záměrem práce je vyhodnocení dosavadních zkušeností s tímto institutem. Praktická část má na základě shrnutí všech insolvenčních řízení, v rámci kterých byly zúčastněné subjekty motivovány k využití procesu reorganizace, podat jasný přehled o tomto způsobu řešení úpadu obchodní společnosti.
Vedoucí práce: Vladimír Hanousek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses