Práca z domu vo vybranej spoločnosti - Pavlíková, Tereza; Kubálek, Tomáš, 1963-; Volfová, Jitka, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Bakalárska práca sa zameriava na preskúmanie práce z domu vo vybranej spoločnosti. Predstavuje druhy pracovnoprávnych vzťahov v Slovenskej republike, históriu práce z domu a moderné trendy dnešnej doby. Rozoberá nástroje potrebné pre home office, výhody a nevýhody takejto formy práce a aj BOZP patriace home office. Dotazníkovým šetrením odpovedá na tri zvolené hypotézy ohľadne vybranej spoločnosti.
Vedoucí práce: Tomáš Kubálek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses