Faktory motivace zaměstnanců v odvětví fast-foodu - Závranská, Tereza; Rod, Martin; Bína, Vladislav, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2023)
Cílem této bakalářské práce je zjistit, zda předpoklad, že motivace k práci je ovlivněná generačními rozdíly zaměstnanců. Práce je rozdělená na teoretickou, me-todickou a praktickou část. V teoretické části jsou definovány pojmy spjaté s motivací v managementu a dalších příbuzných věd jako je psychologie aj., a dále motivace za-městnanců. Metodická část popisuje, jakým způsobem je výzkum prováděn, cíle a postupy výzkumu, dále, jak je výzkum analyzován. Výzkum je tvořen kvantitativním dotazníkem. Praktická část analyzuje výsledky dotazníku a zpracovává předpoklad zadaný autorkou. Bylo zjištěno, že hlavním motivačním faktorem pro starší generaci jsou peníze, zatímco mladší generace jsou orientovány spíše na karierní růst.
Vedoucí práce: Martin Rod
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses