Marketingová komunikace značky Kiehl's se zaměřením na udržitelnost - Dembická, Barbora; Průša, Přemysl, 1980-; Mocinecová, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Diplomová práce se zabývá marketingovou komunikací značky Kiehl´s se zaměřením na udržitelnost. Jejím cílem je zhodnotit marketingovou komunikaci značky Kiehl´s a navrhnout doporučení na její optimalizaci z hlediska udržitelnosti. Práce je celkem členěna na pět kapitol. První dvě jsou teoretické a zbylé tři praktické. Na základě kvantitativního a kvalitativního výzkumu byla navržena doporučení týkající se zlepšení komunikace udržitelnosti nejen značky Kiehl´s, ale také obecná doporučení pro podobné značky pečující kosmetiky.
Vedoucí práce: Přemysl Průša
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses