Energetická krize : cesta ke klimatické neutralitě - Kossygin, Danila; Hajdíková, Taťána; Bartošová, Jitka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2023)
Cílem této bakalářské práce je důkladně prozkoumat problematiku energetické krize a identifikovat společné rysy mezi minulými a současnými energetickými krizemi. K dosažení těchto cílů bude provedena analýza energetické krize, porovnání kvantitativních údajů a ukazatelů předchozích a současné krizí a pomocí metody dedukce budou identifikovány podobné příznaky typické pro krize v energetice.
Vedoucí práce: Taťána Hajdíková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses