Vliv marketingu na sociálních sítích na loajalitu ke značce generace Y v České republice - Formánková, Kateřina; Novák, Michal; Bažantová, Simona; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2023)
Cílem této bakalářské práce je posoudit vliv marketingu na sociálních sítích na loajalitu ke značce generace Y v České republice. V teoretické části budou charakterizovány pojmy sociální média spolu s loajalitou ke značce v kontextu hodnoty značky. Dále budou popsány vybrané formy digitálního marketingu. V praktické části bude k posouzení vlivu marketingu na sociálních sítích využito dotazníkové šetření. Praktická část bude obsahovat představení výsledků dotazníku spolu se statistickým otestováním stanovených hypotéz vybraných výzkumných otázek. V závěru bude představeno zhodnocení míry vlivu na základě zjištěných výsledků.
Vedoucí práce: Michal Novák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses