Analýza rizikových faktorů u studentů FM VŠE - Moravcová, Natálie; Randlová, Kristina; Pažitný, Peter, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2023)
Současná doba je plná mnoha faktorů, které na nás působí neustále a odkudkoliv. Velkou část z nich tvoří právě rizikové faktory. Cílem bakalářské práce je zanalyzovat rizikové faktory, které působí na studenty Fakulty managementu, jejich následky v ohledu na zdraví a následný ekonomický dopad. V teoretické části je vymezena obecná definice jednotlivých rizikových faktorů a jejich následky. Obsahem praktické části bylo zkoumání, jaké rizikové faktory na studenty působí nejvíce, jak ovlivňují jejich zdravotní stav a jaké jsou celkové dopady. To vše bylo zjišťováno pomocí dotazníkového šetření.
Vedoucí práce: Kristina Randlová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses