Vnímaná efektivita meetingů napříč úrovněmi pracovního zařazení v organizaci - Mňuk, Tereza; Králová, Věra; Šimáček, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2023)
Tématem diplomové práce je problematika vnímání efektivity meetingů napříč úrovněmi pracovního zařazení v organizaci. Cílem diplomové práce bylo ověření vztahu mezi vnímanou efektivitou meetingů a úrovněmi pracovního zařazení, se zaměřením na oblast úkolů řešených na meetingu a úkolů reflektující úrovně řízení dle teorie strat a také na charakteristickou náplň meetingů. Po provedené literární rešerši byl výzkum zaměřen na rutinní meetingy, teoretická část práce se také věnovala oblastem efektivity meetingů, organizační struktuře organizace a konceptu requisite organization vycházejícího ze stratified systems theory. Na základě provedené rešerše byl sestaven výzkumný model a sestaveny hypotézy. Vztahy byly ověřovány kvantitativním výzkumem provedeným prostřednictvím dotazníkového šetření a následně za pomoci otestování odvozených hypotéz a vztahů výzkumného modelu. Diplomová práce tyto vztahy zkoumá a vyvozuje závěry.
Vedoucí práce: Věra Králová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses