Komunikační strategie vybrané firmy - Bartoš, Marek (2023)
Tématem bakalářské práce je komunikační strategie vybrané firmy. Hlavním cílem práce je zjistit spotřebitelské preference potenciálních zákazníků vybrané firmy a na základě posouzení stávajícího komunikačního mixu formulovat doporučení pro úpravu komunikační strategie. První část bakalářské práce je založena na monitoringu sekundárních zdrojů. Poznatky jsou následně aplikovány v druhé části práce, která se zabývá především vlastním marketingovým šetřením. Kvantitativní dotazníkové šetření je realizováno metodou CAWI. Marketingová analýza SWOT se opírá zejména o výsledky šetření a současnou komunikační strategii firmy. Účel práce byl splněn na základě formulace doporučení pro nastavení dlouhodobých a krátkodobých komunikačních cílů metodou SMART a také návrhem pro úpravu stávajícího komunikačního mixu.