Uvedení nového výrobku firmy Škoda Auto na trh - Rykr, Dominik (2023)
Práce se věnuje zhodnocení marketingové strategie uvedení nového výrobku firmy Škoda auto na trh. Konkrétně je zaměřena na produktovou řadu Kodiaq a její vydání na tchajwanském trhu. Práce je strukturována do dvou částí, teoretické a praktické. V teoretické části jsou přiblíženy nezbytné poznatky z oblasti marketingu, ze kterých následně vychází praktická část. Praktická část se nejprve věnuje představení firmy, následně posuzuje zvolený trh spolu s produktem a závěrem představuje zhodnocení a návrh na zlepšení aplikovatelný pro budoucí produkty.