Identita a image značky Syoss na českém trhu. - Šaňková, Karolína (2023)
Cílem diplomové práce je zjistit, do jaké míry se shoduje identita a image značky Syoss na českém trhu. Teoretická východiska práce byla popsána v úvodní části práce, která je se zaměřuje na definování pojmů značka, hodnota značky, identita a positioning značky a image značky. V praktické části byla detailně představena značka Syoss, byla zjištěna její identita na základě analýzy její komunikace. Dále prostřednictvím marketingového výzkumu byla zjišťována image značky Syoss, která byla následně porovnána s její identitou. Na základě míry shody byla navrhnuta marketingová doporučení.