Řešení manažerského reportingu v IT společnosti - Ševčík, Ondřej; Pour, Jan; Šedivá, Zuzana, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2023)
Tato diplomová práce se zabývá řešením manažerského reportingu ve vybrané IT společnosti. Cílem práce je vytvoření optimálního mimořádného reportingového řešení a vizualizace dat pro management IT společnosti, zabývající se vývojem řešení pro výběr mýtného. Práce je rozdělena na více částí. V úvodních částech se věnuje oblastem reportingu a výběru mýtného. Dále se zabývá řízením společnosti působící v této oblasti a na tuto část navazuje analýza firmy a jejího fungování. V neposlední řadě je v práci analyzováno používání nástroje Jira, který společnost hojně využívá a také potřeby a požadavky společnosti v oblasti reportingu. Na tyto části poté navazuje samotná realizace reportů požadovaných společností. Přínosem této práce je vytvoření požadovaných reportů pro společnost. Zároveň práce může posloužit i dalším společnostem působícím v této oblasti, které mohou zjistit důležité trendy a skutečnosti z této oblasti, stejně jako si mohou přizpůsobit vytvořený report. Rovněž může práce pomoci firmám pracujícím s nástrojem Jira, které si mohou vytvořený report přizpůsobit pro sebe a svá data. Práce rovněž poskytuje analýzu oblasti výběru mýtného a společnosti působící v tomto segmentu v jednom uceleném dokumentu.
Vedoucí práce: Jan Pour
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: business intelligence [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses