Souvislost manažerského účetnictví s procesem rozhodování ve vybrané firmě. - Bařtipánová, Adéla; Stejskalová, Irena, 1957-; Pevná, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2023)
Práce se zabývá souvislostí manažerského účetnictví s procesem rozhodování ve společnosti Zásilky s. r. o. Hlavním cílem je analýza souvislostí manažerského účetnictví s rozhodováním a plánovaním nejvyššího managementu společnosti. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Součástí teoretické části je vymezení pojmů souvisejících s manažerským účetnictvím, praktická část se zaobírá konkrétním rozhodováním ve společnosti. K získání potřebných infor-mací byly využity polostrukturované rozhovory s nejvyšším managment a do-tazníkové šetření na úrovni řadových pracovníků.
Vedoucí práce: Irena Stejskalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses