Vývoj interního bannerového systému - Vlach, Adam (2023)
Práce se zabývá tvorbou interního bannerového systému pro společnost O2 Family pomocí metody design thinking. Cílem práce je vytvořit bannerový systém, který vychází z požadavků zákazníků a zároveň respektuje potřeby a specifika telekomunikační společnosti. V teoretické části práce jsou definovány základní pojmy týkající se plošné reklamy, řízení vztahu se zákazníkem a trhu s telekomunikacemi. V práci jsou dále popsány principy metody design thinking, podle kterých autor postupuje při samotné tvorbě interního bannerového systému. V prakticky zaměřené části jsou popsány jednotlivé kroky tvorby bannerového systému od výzkumu, analýzu dat, ideaci, tvorbu prototypů až po nasazení na produkční prostředí. K ověření naplnění stanoveného cíle práce jsou provedeny implementační a akceptační testy a jejich výsledky jsou interpretovány formou diskuze.