Analýza finančního postavení zvolené obchodní společnosti - Zeman, Jakub; Kozáková, Petra; Hajdíková, Taťána; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2023)
Práce se zabývá finanční analýzou obchodní firmy PEMAR, spol s r.o., a to především v obtížných letech pandemie Sars-Cov-19 a současné energetické krize. Pomocí cíleného výběru aktuálně používaných metod finanční analýzy hodnotí konkrétní položky a finanční ukazatele této firmy pomocí doporučených hodnot a zároveň je srovnává s průměrem v daném odvětví. Na základě těchto výsledků práce také obsahuje celkové zhodnocení finančního postavení firmy a dále stanovuje jednoznačná doporučení pro zlepšení finančního zdraví firmy.
Vedoucí práce: Petra Kozáková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses