Metodika vývoje udržitelných informačních systémů pro malé a střední podniky - Liberský, Aleš; Buchalcevová, Alena, 1958-; Doležel, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2023)
Tato diplomová práce se zabývá vývojem udržitelných informačních systémů pro malé a střední podniky. Hlavním cílem práce je poskytnout českým vývojářům metodiku pro vývoj těchto systémů. Diplomová práce se konkrétně zaměřuje na rozšíření existující metodiky MMSP o prvky podporující vývoj udržitelných informačních systémů. Metodologickým přístupem je Design Science Research Methodology, přičemž studie zahrnuje sekundární výzkum prostřednictvím literárních rešerší a ověření poznatků pomocí polostrukturovaných rozhovorů s odborníky v oboru vývoje IS. Tato diplomová práce přináší praktický nástroj pro vývojáře a odborníky v českém prostředí pro vývoj udržitelných informačních systémů.
Vedoucí práce: Alena Buchalcevová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: vývoj informačních systémů [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses