Odhad pravděpodobnosti výskytu chyby při zprovozňování elektroniky vozu - Šudák, Ján (2023)
Diplomová práce se zabývá predikcí pravděpodobnosti vzniku chyby při testování elektroniky vozidla ve výrobě. Cílem práce je aplikace metod strojového učení při řešení reálného byznys problému. Práce byla strukturována podle metodiky CRISP-DM a zahrnuje analýzu byznys procesu, identifikaci problému, analýzu a zpracování dat, volbu vhodných metod strojového učení, realizaci řešení, vyhodnocení výsledků a doporučení.