Odhad pravděpodobnosti výskytu chyby při zprovozňování elektroniky vozu - Šudák, Ján; Zimmermann, Pavel, 1980-; Fojtík, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2023)
Diplomová práce se zabývá predikcí pravděpodobnosti vzniku chyby při testování elektroniky vozidla ve výrobě. Cílem práce je aplikace metod strojového učení při řešení reálného byznys problému. Práce byla strukturována podle metodiky CRISP-DM a zahrnuje analýzu byznys procesu, identifikaci problému, analýzu a zpracování dat, volbu vhodných metod strojového učení, realizaci řešení, vyhodnocení výsledků a doporučení.
Vedoucí práce: Pavel Zimmermann
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: data a analytika pro business [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses