Komunikační strategie společnosti Oraculum - Vo, Thao Nhi; Halík, Jaroslav, 1961-; Rytychová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Bakalářská práce se zabývá komunikační strategií společnosti Oraculum se zaměřením na sociální média a na základě vlastního výzkumu formuluje doporučení pro zlepšení komunikační strategie firmy. Práce je rozdělena na dvě části, a to na teoretickou část a praktickou část. Vteoretické části jsou pomocí odborné literatury vysvětlené pojmy související s online marketingovou komunikací a jejími nástroji. Praktická část se zabývá představením společnosti Oraculum, marketingovým mixem a online komunikační strategií na sociálních sítích. Poté následuje situační analýza, která obsahuje analýzu zákazníka, analýzu konkurence, analýzu vnějšího prostředí a SWOT analýzu. Praktická část také zahrnuje dotazníkové šetření. Na základě získaných dat zvlastního výzkumu bude formulován návrh na zlepšení komunikační strategie na sociálních sítích.
Vedoucí práce: Jaroslav Halík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses