Zapojení španělského farmaceutického průmyslu do globálních hodnotových řetězců - Tůma, Jan; De Castro, Tereza; Vošta, Milan, 1962-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Diplomová práce se zaměřuje na praktickou aplikaci teorie globálních hodnotových řetězců, konkrétně na sub-sektor výroby farmaceutických výrobků ve Španělsku. Hlavním zkoumaným faktorem je zde přidaná hodnota a její rozmístění v rámci hodnotového řetězce. Získané teoretické a praktické poznatky byly následně aplikovány na konkrétní příklad španělské farmaceutické společnosti Grifols, S.A.
Vedoucí práce: Tereza De Castro
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses