Komunikační strategie tanečního klubu Tanec Kladno - Koutek, Adam (2023)
Bakalářská práce se věnuje komunikační strategii vybraného sportovně tanečního klubu Tanec Kladno. Cílem této práce bylo zhodnotit současnou komunikační strategii klubu a za využití stanoveného teoretického rámce, a moderních trendů vytvořit novou, vylepšenou komunikační strategii. V první kapitole práce je vymezen teoretický rámec pomocí rešerše literatury. Druhá kapitola je věnována představení klubu a jeho konkurence, sběru dat. Sběr dat probíhal za pomocí dotazníkového šetření a semistrukturovaného rozhovoru s předsedou klubu. Pomocí dat a modelu SWOT je zde popsána současná komunikační strategie klubu. Třetí kapitola využívá dosud získané poznatky k vytvoření nové, vylepšené komunikační strategie.