Zahraničná politika W.Churchilla v období prvej svetovej vojny - Galajda, Marián; Veselý, Zdeněk, 1950-; Tóth, Andrej, 1975-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Táto bakalárska práca je zameraná na zahraničnú politiku Winstona Churchilla v období prvej svetovej vojny. V tomto období zastával post prvého lorda admirality, teda ministra námorníctva. Práca je zameraná na analýzu jeho rozhodnutí, ktoré počas tohto obdobia urobil. Okrem všeobecného predstavenia Winstona Churchilla sa v práci nachádza aj rozbor Bitky o Gallipoli či obrany Antverp počas prvej svetovej vojny.
Vedoucí práce: Zdeněk Veselý
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses