Nakupování jako nástroj vyrovnávání se se stresem - Patrovská, Sabina; Šimůnková, Klára; Šimůnek, Michal, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2023)
Předmětem této bakalářské práce je zkoumání vlivu stresu na nákupní chování spotřebitele, respektive nakupováním jako nástrojem, jak se se stresem vyrovnávat a vypořádávat. V teoretické části práce je díky literární rešerši představen zkoumaný fenomén, dále jeho kontext, ve kterém se zkoumání odehrává, state of the art zkoumaného problému, a to včetně výzkumů, které již proběhly. Jsou definovány výzkumné otázky a diskutovány metody možné k využití výzkumu daného fenoménu. Praktická část představuje a posléze obhajuje vybranou výzkumnou metodu, kterou je focus groups, odprezentuje výsledky i s jejich analýzou a interpretuje je. Závěrem odpovídá na výzkumné otázky a nabízí podněty k případné další diskusi.
Vedoucí práce: Klára Šimůnková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses