Implementace metodik řízení informační bezpečnosti v prostředí malých a středních podniků - Řezníček, Robert (2023)
Organizace si stále více uvědomují význam informací a důležitost jejich zabezpečení, protože jejich ztráta, vyzrazení nebo nedostupnost může mít závažné následky. Pro malé a střední podniky je často problematické nalézt a následně zavést vhodné postupy a opatření pro zabezpečení informací, což zvyšuje bezpečnostní rizika. Tato práce ve své teoretické části popisuje dostupné metodiky využívané k zabezpečení informací a ve své praktické části nabízí detailní postupy a doporučení, které by měly malým a středním podnikům pomoci zajistit bezpečnost svých informací.