Implementace metodik řízení informační bezpečnosti v prostředí malých a středních podniků - Řezníček, Robert; Doucek, Petr, 1960-; Luc, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2023)
Organizace si stále více uvědomují význam informací a důležitost jejich zabezpečení, protože jejich ztráta, vyzrazení nebo nedostupnost může mít závažné následky. Pro malé a střední podniky je často problematické nalézt a následně zavést vhodné postupy a opatření pro zabezpečení informací, což zvyšuje bezpečnostní rizika. Tato práce ve své teoretické části popisuje dostupné metodiky využívané k zabezpečení informací a ve své praktické části nabízí detailní postupy a doporučení, které by měly malým a středním podnikům pomoci zajistit bezpečnost svých informací.
Vedoucí práce: Petr Doucek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková informatika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses