Dohoda o volném obchodu mezi EU a Mexikem a její vliv na české potravinářské podniky - Průšová, Daniela; Stuchlíková, Zuzana, 1979-; Smělá, Monika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Bakalářská práce se zabývá Dohodou o volném obchodu mezi EU a Mexikem a jejím cílem je posouzení, zda modernizovaná dohoda bude mít dopady na české potravinářské podniky podnikající konkrétně v sektoru CZ-NACE 11 (výroba nápojů) a zhodnocení, zda modernizovaná dohoda přinese benefity pro tyto podniky. Vedlejším cílem bakalářské práce je zjistit, jak důležité je Mexiko jako exportní trh pro českou ekonomiku a jestli existují nějaké překážky, které brzdí obchod mezi oběma státy.
Vedoucí práce: Zuzana Stuchlíková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses