Aktuální změny ve fast fashion po pandemii covid 19 - Peterková, Veronika; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Matysová, Kamila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Bakalářská práce ve zkratce popisuje počátky rychlé módy (fast fashion) až do její současné podoby, která je ovlivněna pandemií Covid 19. Práce se věnuje historickým počátkům fast fashion, vymezuje další kategorie módního odvětví jako je např. haute couture, slow fashion. Dále se věnuje zapojováním současných trendů do celého odvětví (moderní technologie, sociální sítě, udržitelnosti), které byly do značné míry ovlivněny pandemií Covid 19. V návaznosti na tuto problematiku tato bakalářská práce přináší doporučení pro obchodní řetězce k zefektivnění jejich služeb, tak aby reagovaly spotřebitelské preference a potřeby.
Vedoucí práce: Vladimíra Khelerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses