Aktuální situace módního průmyslu v České republice a řešení firmy Triola, a.s. - Matoulková, Lucie; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Matysová, Kamila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Bakalářská práce se zabývá stavem módního průmyslu v České republice k počátku roku 2023, zejména pak v porovnání se stavem módního průmyslu v Evropské unii jako celku. Teoretická část je rozdělena na několik kapitol, kde se v první kapitole zabývá vývojem módního průmyslu před pandemií koronaviru, během ní, a poté po skončení pandemie a vypuknutí války na Ukrajině, přičemž následně se v druhé kapitole takovým vývojem zabývá i v případě Evropské unie. Třetí kapitola je věnována SWOT analýze českého módního průmyslu, ve které jsou využity i poznatky z předchozích, teoretických kapitol. Poslední, čtvrtá kapitola, rozebírá výsledky strukturovaného rozhovoru s firmou Triola, a.s., a na těchto výsledcích pak demonstruje zjištění z první kapitoly.
Vedoucí práce: Vladimíra Khelerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses