Zhodnocení ideálního složení zaměstnaneckých benefitů v retailu - Kolář, Jakub (2023)
Bakalářská práce cílí na zhodnocení a následné doporučení skladby zaměstnaneckých benefitů v retailu. Teoretická část je zaměřena na základní dělení benefitů, možnosti jejich složení a zároveň na nové trendy, které se postupně prosazují. Zároveň pojednává o nutnostech, které by měl zaměstnavatel při složení benefitů vzít v úvahu, tak aby byl finální balíček atraktivní pro stávající i nové zaměstnance. Praktická část porovnává teoretickou část s daty, která jsou získána z průzkumu mezi zaměstnanci retailu. Závěr práce obsahuje doporučení pro zaměstnavatele, jakým způsobem ke složení benefitů přistupovat.