Marketingová komunikace značky Manufaktura - Staňková, Nikola (2023)
Bakalářská práce se zabývá marketingovou komunikací značky Manufaktura. Cílem práce je zhodnotit marketingovou komunikaci značky a představit návrhy a doporučení na zlepšení její marketingové komunikace. V teoretické části jsou vysvětleny pojmy týkající se marketingu, marketingového mixu a komunikačního mixu, dále pak představení vybraných současných trendů v marketingové komunikaci. V praktické části je představena značka Manufaktura, její marketingová komunikace, vyhodnocení dotazníkového šetření, a nakonec návrhy a doporučení na zlepšení marketingové komunikace značky plynoucí z vlastního šetření a obecných doporučení.