Marketingová komunikace značky Manufaktura - Staňková, Nikola; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Matysová, Kamila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Bakalářská práce se zabývá marketingovou komunikací značky Manufaktura. Cílem práce je zhodnotit marketingovou komunikaci značky a představit návrhy a doporučení na zlepšení její marketingové komunikace. V teoretické části jsou vysvětleny pojmy týkající se marketingu, marketingového mixu a komunikačního mixu, dále pak představení vybraných současných trendů v marketingové komunikaci. V praktické části je představena značka Manufaktura, její marketingová komunikace, vyhodnocení dotazníkového šetření, a nakonec návrhy a doporučení na zlepšení marketingové komunikace značky plynoucí z vlastního šetření a obecných doporučení.
Vedoucí práce: Vladimíra Khelerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses