Fashion management - Hanzelová, Rebeka (2023)
Táto bakalárska práca sa zameriava na problematiku Fashion manažmentu a analyzuje charakteristiky troch hlavných módnych segmentov: Haute couture, Prémiové značky a Fast fashion. Práca sa venuje popisu týchto segmentov a ich postaveniu na trhu. Ďalej sa zaoberá rôznymi formami komunikácie v rámci týchto segmentov a špecifikami marketingových stratégií.