Fashion management - Hanzelová, Rebeka; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Matysová, Kamila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Táto bakalárska práca sa zameriava na problematiku Fashion manažmentu a analyzuje charakteristiky troch hlavných módnych segmentov: Haute couture, Prémiové značky a Fast fashion. Práca sa venuje popisu týchto segmentov a ich postaveniu na trhu. Ďalej sa zaoberá rôznymi formami komunikácie v rámci týchto segmentov a špecifikami marketingových stratégií.
Vedoucí práce: Vladimíra Khelerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses