Manažerská komunikace - Kundratová, Kateřina (2023)
Tato bakalářská práce si klade za hlavní cíl prozkoumat, zda pracovníci z různých organizací, kteří prošli koučováním kvůli jakémukoliv důvodu, si všimli vlivu koučinku na jejich celkovou výkonnost. Nadále bude zkoumáno, zda individuální koučink je efektivnější než týmový koučink při koučovacím sezení a zda koučovací metody, které využívali koučové na koučované, vyhovovaly koučovaným a byli s nimi spokojeni. Bakalářská práce bude mít jak teoretickou, tak praktickou část. V teoretické části bude podrobně rozebráno téma komunikace a koučování, včetně jejich základních principů, technik a nástrojů. V praktické části bude provedena analýza dat získaných z dotazníkového průzkumu, který byl zaslán lidem, kteří prošli koučováním a nadále vyhodnocení stanovených hypotéz, které se týkají cílů bakalářské práce. Na základě analýzy dotazníkového šetření a vyhodnocení stanovených hypotéz bude určen závěr.