Zhodnocení rozvoje zaměstnanců v architektonické firmě - Holnová, Adéla (2023)
Bakalářská práce se zabývá současným stavem rozvoje zaměstnanců ve vybrané pražské architektonické firmě. Práce je rozdělena do dvou hlavních částí. První část práce se zabývá teorií a představuje, jaké jsou možné formy rozvoje zaměstnanců v architektuře. Druhá část práce je věnována výzkumu, který probíhal prostřednictvím polostrukturovaných hloubkových rozhovorů se zaměstnanci, office manažerkou a partnery firmy. Výzkumem bylo zjištěno, jaké možnosti rozvoje zaměstnanci v rámci firmy mají a jak se sami věnují svému rozvoji mimo firmu. V závěru práce byla firmě doporučena možná zlepšení.