Zhodnocení rozvoje zaměstnanců v architektonické firmě - Holnová, Adéla; Křečková Kroupová, Zuzana, 1972-; Kloudová Jiřičková, Václava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Bakalářská práce se zabývá současným stavem rozvoje zaměstnanců ve vybrané pražské architektonické firmě. Práce je rozdělena do dvou hlavních částí. První část práce se zabývá teorií a představuje, jaké jsou možné formy rozvoje zaměstnanců v architektuře. Druhá část práce je věnována výzkumu, který probíhal prostřednictvím polostrukturovaných hloubkových rozhovorů se zaměstnanci, office manažerkou a partnery firmy. Výzkumem bylo zjištěno, jaké možnosti rozvoje zaměstnanci v rámci firmy mají a jak se sami věnují svému rozvoji mimo firmu. V závěru práce byla firmě doporučena možná zlepšení.
Vedoucí práce: Zuzana Křečková Kroupová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses